Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vreau Sa fiu Profesionist! – Pregătiri pentru Gala din Septembrie!

În perioada 27 aprilie 2024 – 4 mai 2024, a avut loc campania „Tunde și Îmbracă un Copil de Paște”, organizată în cadrul programului ‘Vreau să Fiu Profesionist’, inițiat de PADIR. Acest eveniment a fost dedicat copiilor din centrele de plasament și din mediile defavorizate, oferindu-le o experiență de neuitat prin servicii de înfrumusețare și haine noi de sărbătoare.

Rezultatele Campaniei:
Grație sprijinului generos al membrilor PADIR, precum și al membrilor partenerilor noștri – CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, ASCO – Asociația Cosmetologilor din România și KIB – Kids in Business – am reușit să atingem un obiectiv impresionant: 250 de copii au beneficiat de tunsori profesionale și au primit haine noi, pregătindu-se astfel pentru sărbătorile pascale cu zâmbete pe chip și încredere în suflet.

Mulțumiri Speciale:
Vrem să adresăm mulțumiri deosebite membrilor PADIR pentru implicarea lor și pentru dedicarea cu care au contribuit la succesul acestei campanii. De asemenea, mulțumim partenerilor CONAF, Asociația Cosmetologilor din România și Kids in Business pentru sprijinul acordat și pentru colaborarea exemplară. Nu în ultimul rând, mulțumim profesioniștilor din Industria Înfrumusețării care s-au alăturat cu entuziasm, oferind servicii de înaltă calitate și tratamente personalizate pentru fiecare copil în parte și tuturor celor care au contribuit la succesul răsunător al campaniei.

Impactul Campaniei:
Această campanie a demonstrat încă o dată puterea comunității și capacitatea noastră de a aduce schimbări pozitive în viețile celor mai vulnerabili membri ai societății. Prin eforturi comune, am reușit să aducem un strop de fericire și să sărbătorim Paștele alături de acești copii minunați, oferindu-le nu doar haine și tunsori, ci și speranță și iubire.

Continuăm Să Facem Diferența:
Succesul acestei campanii ne motivează să continuăm munca noastră și să ne dedicăm în continuare cauzei copiilor instituționalizați și din medii defavorizate. Vom continua să organizăm astfel de evenimente și să ne străduim să aducem bucurie și schimbare pozitivă în viețile lor.

Campanii Viitoare și Gala din Septembrie:
Suntem încântați să anunțăm că începând cu 1 august, vom da start campaniei „Hai la școală”, în cadrul căreia strângem fonduri pentru a cumpăra 300 de uniforme și ghiozdane echipate cu toate cele necesare. În data de  21 septembrie, la Romexpo, în cadrul Cosmetics Beauty & Hair 2024, vom premia ambasadorii, membrii comunității și voluntarii ‘Vreau să Fiu Profesionist’, implicați în campaniile din 2024: „Ești mai frumoasă decât crezi”, „Tunde și Îmbracă un Copil de Paște”,  ”Sete de Bine”, „Hai la școală”, „Fiecare copil merită o bucurie, Fiecare tânăr merită o meserie” și ”Misiune: Salvăm o viață”

Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit la această realizare remarcabilă. Împreună, putem face o diferență reală!