Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

PADIR este prima organizație patronală dedicată industriei înfrumusețării din România. Membri PADIR, reprezentanți ai sectorul prestatorilor de servicii (saloanele de înfrumusețare, bronzare, remodelare corporală, SPA-uri, etc.), producători și distribuitori de produse și echipamente destinate industriei precum și furnizori de formare profesională, sunt antreprenori valoroși care, uniți sub egida patronatului, pot aduce un plus valoare economiei românești. Obiectivul comun este ridicarea standardelor industriei înfrumusețării astfel încât aceasta să fie percepută la adevărata sa valoare.
PADIR este persoană juridică română de drept privat, autonomă, fără caracter politic şi fără scop patrimonial, fondat pentru a fi puntea de legătură între antreprenori și autorități având ca scop principal promovarea și sprijinirea antreprenorilor din industria înfrumusețării prin promovarea eticii profesionale și respectarea normelor de concurență loială în activitatea și relațiile dintre membrii săi. De asemenea, PADIR oferă membrilor săi resurse valoroase, sprijin și conexiuni pentru a ajuta la dezvoltarea afacerilor, la creșterea performanțelor profesionale dar și acces facil la educație. - promovează cultura antreprenorială și egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi; - promovează şi apără drepturile şi interesele membrilor săi și îi informează despre legislatia și reglementările industriei, la nivel european şi național;   - reprezintă industria în relaţiile cu autorităţile publice centrale şi locale, cu sindicatele sau cu alte organizaţii non-guvernamentale;   - iniţiază, realizează și derulează implementarea de proiecte şi programe; - impulsionează procesul de constituire şi dezvoltare a societăţilor comerciale; realizează evenimente cu scop informativ şi educativ;   - atrage resurse publice sau private din ţară şi din străinătate pentru realizarea investiţiilor în industria înfrumusețării;   - promovează creşterea nivelurilor de profesionalizare şi recunoaşterea acestora;

PADIR - de la idee până în prezent

Progresul tehnologic și economic s-a resimțit din plin în industria înfrumusețării, aceasta dezvoltându-se spectaculos în secolul XXI. Dacă în antichitate doar bogații își permiteau astfel de servicii, în prezent saloanele de înfrumusețare nu mai reprezintă doar un loc în care te poți răsfăța cu servicii oferite de profesioniști ci sunt adevărate cluburi de socializare, indiferent de statutul social. În cele ce urmează, facem o scurtă prezentare a evenimentelor care au condus la fondarea PADIR, dar și a evenimentelor care au urmat.
Vreau să fiu profesionist!

Vreau să fiu profesionist!

La inițiativa antreprenorului Corina Munteanu, o echipă de profesioniști din industria infrumusetarii, împreună cu mai mulți tineri antreprenori și-au propus să promoveze în rândul copiilor proveniți din medii defavorizate, meseriile din industria în care activează. Așa a luat ființă programul "Vreau să fiu profesionist!"
2013
Strategii de Înfrumusețare

Strategii de Înfrumusețare

Stimulați de marile probleme cu care se confrunta industria înfrumusețării (lipsa forței de muncă, concurența neloială, nevoia educației antreprenoriale etc.) antreprenorii au organizat întâlniri, sub forma unor mese rotunde, în cadrul cărora, au identificat atât problemele industriei, cât și soluții pentru acestea. Proiectul a fost numit "Strategii de Înfrumusețare".
2017
Se infiinteaza PADIR

Se infiinteaza PADIR

Este fondată prima și singura organizație patronală dedicată industriei înfrumusețării, PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, persoană juridică română de drept privat, autonomă, fără caracter politic şi fără scop patrimonial.
2020
PADIR se alatura FPFA

PADIR se alatura FPFA

PADIR - Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România se alătură FPFA - Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor, membru fondator CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin.
2020

MEMBRI FONDATORI

Corina Munteanu

Corina Munteanu

Denis Andrei Anita

Denis Andrei Anita

Oana Mihaela Nanu

Oana Mihaela Nanu

MEMBRI COMPARTIMENTULUI EXECUTIV

Carmen Burtea

Carmen Burtea

Director departament Dezvoltare Regionala
Cristina Turnagiu Dragna

Cristina Turnagiu Dragna

Director departament Politici si Programe Strategice
Claudia Sandu

Claudia Sandu

Director departament Financiar-Contabil
Mihaela Moise

Mihaela Moise

Director departament Comunicare si Relatii cu Presa

PRESEDINTI SUCURSALE

Ciprian Andronache

Ciprian Andronache

Presedinte sucursala Botosani
Cristian Anghel

Cristian Anghel

Presedinte sucursala Buzau
Ignea Elena

Ignea Elena

Presedinte sucursala Suceava
Irina Gromosteanu

Irina Gromosteanu

Presedinte sucursala Constanta
Liana Bodescu

Liana Bodescu

Presedinte sucursala Olt
Raluca Dutu Grecu

Raluca Dutu Grecu

Presedinte sucursala Dambovita

PRESEDINTI DE COMISII

Larisa Tanase

Comisia de Specialitate Dermopigmentare
Tabya Tabuica

Tabya Tabuica

Comisia de Specialitate Stilizare extensii gene

ŢINEŢI APROAPE!

Asigurați-vă că nu pierdeți nici o veste de la noi

ŢINEŢI APROAPE!

Asigurați-vă că nu pierdeți nici o veste de la noi