Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

LashTeambuilding 2024 la Cluj: Un Eveniment Memorabil pentru Industria Frumuseții


Într-un peisaj pitoresc la Wonderland, Cluj, evenimentul Lash Teambuilding 2024 a reunit profesioniști din industria extensiilor de gene pentru o experiență de neuitat. Acest eveniment a fost marcat de prezența în calitate de invitat special, Corina Munteanu, președinte PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România.

Oportunitate pentru Comunitatea Profesională

Corina Munteanu a profitat de această ocazie pentru a invita pe scenă membrii Comisiei de Specialitate Stilizare Extensii Gene din cadrul PADIR. Aceștia au prezentat beneficiile membrilor PADIR, subliniind importanța apartenenței la o organizație profesională care sprijină și promovează interesele antreprenorilor din industrie. Participanții au fost îndemnați să se înscrie în PADIR pentru a beneficia de suport, resurse și oportunități de dezvoltare profesională.

Organizare

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără eforturile deosebite ale organizatoarelor Diana Deneș și Gabriela Luntraru. Prin dedicarea și pasiunea lor, au contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei extensiilor de gene. Le mulțumim pentru munca lor remarcabilă și le urăm succes în continuare, mai ales că au anunțat deja datele pentru ediția din 2025.

Componentele Evenimentului

Lash Teambuilding 2024 a fost structurat în trei componente principale:

Conferință: Sesiuni informative și de discuții despre ultimele tendințe și inovații din industria extensiilor de gene.
Demonstrații: Prezentări live unde experți în domeniu au demonstrat tehnici avansate și produse noi.
Campionat: O competiție intensă unde stiliștii de gene și sprâncene au avut ocazia să-și etaleze abilitățile.

Câștigătoarele Competiției

Gala de decernare a premiilor a fost un punct culminant al evenimentului, iar câștigătoarele distincțiilor principale au fost:

Delia Țipău – Câștigătoarea titlului de Regina Sprâncenelor (Brow Queen)
Diana Bucur – Câștigătoarea titlului de Regina Genelor (Lash Queen)

Felicitări câștigătoarelor pentru performanțele lor remarcabile și pentru contribuția la ridicarea standardelor în industria frumuseții.

În concluzie, Lash Teambuilding 2024 a fost un succes răsunător, oferind participanților nu doar oportunități de învățare și networking, dar și momente memorabile într-o locație de vis. Așteptăm cu nerăbdare ediția din 2025 și noile surprize pe care organizatoarele ni le pregătesc.