Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Rising Beauty From The Flowers la West Side Flower Fest

În luna iunie, am fost martorii unei serii de evenimente remarcabile, însă unul dintre cele mai captivante a fost fără îndoială prezentarea de machiaj și coafuri a membrilor PADIR la West Side Flower Fest, eveniment organizat de Primăria Sectorului 6. Intitulat sugestiv „Rising Beauty from the Flowers”, a avut loc pe 1 iunie și a reușit să aducă la viață frumusețea mitologică și natura magică inspirată de legendele românești.

Tema principală a prezentării a fost influențată de figurile legendare ale Ileaniei Cosânzeana și Sânzienelor, reușind să îmbine tradiția și mitologia cu eleganța și frumusețea modernă. Hairstylistii și makeup artiștii participanți au creat adevărate opere de artă, punând în valoare grația și delicatețea acestor personaje mitologice prin machiaje și coafuri care au captivat publicul. Ținuta fetițelor a fost asigurată de renumitul designer Svetlana Karahan.

Ileana Cosânzeana și Eleganța Naturii

Ileana Cosânzeana, simbol al frumuseții pure și al naturii, a fost o sursă inepuizabilă de inspirație. Machiajele  au evidențiat trăsături delicate și au folosit tonuri naturale pentru a sublinia frumusețea autentică a modelor. Coafurile elaborate, cu accente florale și împletituri complexe, au adus un omagiu meșteșugurilor tradiționale, aducând în același timp o notă de sofisticare modernă.

Sânzienele și Farmecul Magiei de Vară

Pe de altă parte, Sânzienele, ființele mistice ale verii, au adus o explozie de culoare și vitalitate în prezentare. Coafurile decorate cu flori au reușit să transmită misterul și farmecul nopților de vară. Fiecare model a pășit pe podium emanând o energie vibrantă și o frumusețe feerică, evocând magia verii și spiritul sălbatic al naturii.

Impactul Evenimentului

Prezentarea „Rising Beauty from the Flowers” a fost un adevărat succes, reușind să impresioneze atât prin calitatea artistică a creațiilor, cât și prin modul inedit în care tradiția și modernitatea au fost îmbinate. Evenimentul a demonstrat încă o dată talentul și creativitatea membrilor PADIR, care au reușit să aducă un strop de magie și frumusețe mitologică în realitatea cotidiană.

West Side Flower Fest a oferit cadrul perfect pentru această prezentare, florile și decorul natural completând în mod armonios tema evenimentului. Spectatorii au fost încântați și inspirați de frumusețea modelelor, iar această zi de neuitat va rămâne cu siguranță în amintirea tuturor celor prezenți.

Mulțumiri

Sărbătoare a frumuseții și creativității, acest eveniment a reușit să aducă la viață legendele și mitologia românească printr-o explozie de culoare, eleganță și magie. Mulțumim pentru implicare actriței Dalina Costin, Cristinei Roșca – coordonatorul echipei de hair-stylist (Marinela Radu, Gabriela Stoian, Răducu Nicoleta și elevi de la liceul UCECOM) și Mirelei Vescan – coordonatorul echipei de machiaj (Cornelia Filip, Georgiana Tudor, Magdalena Constantin, Alexandra Zăbavă și Miruna Pîrvan)

De asemenea mulțumim sponsorilor: Happy Forever By Andreea, Pretty Kitty, Beauty One, Gerovital și Sweeteria.