Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Cine poate fi membru PADIR

Membru al Patronatului poate fi orice persoana juridica romana sau persoana fizica autorizata care administreaza si utilizeaza capital in scopul obtinerii de profit in conditii de concurenta si care se obliga sa respecte Statutul Patronatului, avand ca obiect unic de activitate, furnizarea de servicii de infrumusetare, prevazute de urmatoarele coduri CAEN:
  • 9602 – Coafura si alte activitati de infrumusetare
  • 9604 – Activitati de intretinere corporala
  • 8690 – Activitati ale cluburilor de sanatate, intretinere corporala (fitness) si culturism
  • 9313 – Activitati ale centrelor de fitness

Au calitatea de membri ai Patronatului

Membrii fondatori ai Patronatului sunt semnatarii formei initiale a statutului. Membrii fondatori ai Patronatului sunt persoanele juridice sau persoane fizice autorizate care au participat la constituirea patrimoniului initial si la infiintarea acestuia, figurand ca atare in actele constitutive. Pentru a asigura scopul pentru care au solicitat inscrierea patronatului si pentru a asigura prin profilul moral si profesional, cresterea prestigiului patronatului, fondatorii sunt obligati sa constituie patrimoniul social de fondare.

Membrii aderenti sunt persoanele care adera la Patronat ulterior constituirii sale legale, in conditiile prezentului statut. Membru aderent poate fi orice persoana juridica legal constituita/ persoana fizica autorizata, cu deplina capacitate de exercitiu si folosinta, romana.

Membrii de onoare, la propunerea Consiliului Director sau a Presedintelui Patronatului si cu aprobarea Adunarii Generale a Membrilor patronatului, pot fi membri de onoare persoanele juridice sau persoanele fizice autorizate, membri sau persoane straine de patronat, care au realizari profesionale si stiintifice in domeniul de activitate al patronatului sau care, prin intreaga lor activitate, au sprijinit sau sprijina patronatul in realizarea scopului acestuia.

Daca doriti sa contribuiti la efortul nostru de crestere a competitivitatii mediului de afaceri romanesc si sa deveniti un factor de influenta in deciziile luate la nivel macroeconomic in dezvoltarea unui sistem sanitar centrat pe client, va invitam sa veniti alaturi de noi.

Modalitate de aderare

Calitatea de membru a Patronatului se dobandeste in urma acordului Consiliului Director, de catre persoanele care, indeplinind conditiile enumerate mai sus, fac o cerere expresa in acest sens si achita taxa de inscriere.

ŢINEŢI APROAPE!

Asigurați-vă că nu pierdeți nici o veste de la noi

ŢINEŢI APROAPE!

Asigurați-vă că nu pierdeți nici o veste de la noi