Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vreau Să Fiu Profesionist: Campanii care aduc zâmbetul și speranța în viețile celor în nevoie.

În lupta pentru a aduce mai multă bucurie și speranță în viețile celor care au nevoie de ajutor, campaniile „Vreau să fiu profesionist!” au fost farurile luminoase ale comunității PADIR.  Aceste inițiative au fost create pentru a demonstra că fiecare dintre noi poate face o schimbare semnificativă prin acțiuni mici și generoase. Aici vom explora aceste campanii inspiraționale: „Ești mai frumoasă decât crezi,” „Tunde și îmbracă un copil de Paște”, „Sete de Bine”, ”Misiune: Salvăm o viață”, ”Fiecare copil merită o bucurie, fiecare tânăr merită o meserie” și” Hai la școală”.

Ești mai frumoasă decât crezi:

În luna martie, cu ocazia Zilei Femeii, Gral Medical și Oncofort au dat viață campaniei „Ești mai frumoasă decât crezi.” Această campanie specială a fost creată pentru a aduce bucurie și încredere femeilor care trec prin nemilosul tratament pentru cancer. Membrii dedicati PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, au jucat un rol crucial în această campanie oferind servicii de înfrumusețare gratuite. Fiecare zâmbet și fiecare moment de încredere au fost pietre de temelie pentru reconstruirea vieților afectate de boala cumplită.

Tunde și îmbracă un copil de Paște:

Înainte de sărbătoarea Paștelui, „Tunde și îmbracă un copil de Paște” a fost o altă campanie de succes. Această inițiativă a demonstrat că solidaritatea comunității poate face minuni. Membri PADIR s-au unit pentru a oferi tunsori gratuite și haine de Paște copiilor din familii defavorizate. Aceast simplu gest a adus un zâmbet pe fețele copiilor și o bucurie imensă membrilor noștri.

Misiune: Salvăm o viață!

Această campanie reprezintă un alt exemplu strălucitor de solidaritate și generozitate. Această campanie își propune să rezolve cel puțin un caz dificil pe an, oferind tratament medical gratuit pentru cei care nu își pot permite sau care se confruntă cu bariere financiare. Anul acesta, medicii dedicați de la Gral Medical au preluat un caz profund emoționant – o micșorare de stomac pentru un tânăr care își dorește să devină frizer. În mod pro bono, echipa medicală a oferit această intervenție chirurgicală vitală, permițând tânărului să își urmeze pasiunea și să își recâștige sănătatea. Această campanie demonstrează că viziunea „Vreau să fiu profesionist” nu se oprește la a ajuta oamenii să se simtă și să arate mai bine, ci și la a salva vieți și a face posibilă realizarea visurilor personale. Fiecare caz rezolvat reprezintă o poveste de succes și o dovadă că împreună, putem face minuni.

Sete de bine

O răcorire pentru suflet în zilele toride de vară. În timpul sezonului estival, campania „Sete de Bine” a devenit un adevărat răsfăț pentru cei aflați în nevoie. Sponsorul principal Parmafood Grup Distribution a oferit generos tone de suc Santal, care au fost distribuite cu drag de membrii dedicati ai PADIR în centre de plasament și centre pentru bătrâni din diverse județe din România. Această campanie a adus o raza de bucurie și răcorire în viețile celor aflați în dificultate, în special în zilele toride de vară. Județele care au beneficiat de acest gest de generozitate includ Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Călărași, Cluj, Constanța,Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Ialomița, Iași, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, și Vâlcea. Acestei campanii s-a alăturat și Douglas România care a contribuit cu produse de igienă personală pentru copiii și tinerii din program.

Hai la Scoală

Această campanie a deschis porțile educației pentru copiii din numeroase comunități vulnerabile. Prin colectarea de fonduri și donații de ghiozdane noi și rechizite școlare, campania a sprijinit accesul la educație pentru cei mai puțin norocoși, asigurându-se că aceștia au resursele necesare pentru a merge la școală pregătiți și încrezători în propriul lor viitor. Elevii și părinții lor au primit sprijin și încurajare pentru a continua să învețe și să construiască un viitor mai luminos.

Fiecare copil merită o bucurie, fiecare tânăr merită o meserie.

Campania „Fiecare copil merită o bucurie, fiecare tânăr merită o meserie” aduce speranță și oportunitate în viețile tinerilor din centrele de plasament. Scopul acestei campanii este de a promova meseriile din industria înfrumusețării în rândul acestor tineri, ajutându-i să descopere pasiuni și potențiale cariere care să le ofere un viitor strălucit. Membrii dedicati ai PADIR joacă un rol esențial în această inițiativă, organizând activități și workshop-uri pentru a inspira și ghida copiii către posibile cariere în domeniul frumuseții. În plus, campania oferă burse gratuite de calificare pentru acei tineri care își doresc să-și urmeze pasiunea și să se dezvolte profesional în industria înfrumusețării. Aceste burse deschid uși către oportunități de formare și dezvoltare, transformând visele în realitate. Această campanie ne amintește că fiecare tânăr are dreptul la o șansă în viață și la posibilitatea de a-și construi o carieră de succes. Prin încurajarea descoperirii vocației lor și oferirea de burse de calificare, „Fiecare copil merită o bucurie, fiecare tânăr merită o meserie” aduce bucurie și speranță în viețile celor care, altfel, s-ar putea simți neajutorați.

În concluzie, campaniile „Vreau să fiu profesionist” reprezintă un exemplu de cum putem aduce o schimbare pozitivă în comunități defavorizate prin generozitate și solidaritate. Aceste inițiative au demonstrat că, indiferent cât de mici sau mari sunt gesturile noastre, ele pot face o diferență semnificativă în viețile celor în nevoie. Haideți să continuăm să fim profesioniști în dărnicie și să aducem mai multă lumină și speranță în lumea noastră.

Vreau Să Fiu Profesionist Awards 2023 – Recunoașterea contribuțiilor care fac diferența

VSFP 2023, evenimentul de decernare a premiilor ”Vreau Să Fiu Profesionist!” va avea loc pe 22 septembrie, începând cu ora 15.00, la Romexpo, Pavilionul B, Sala Titulescu. Anual, în cadrul Cosmetic & Hair Expo, se organizează de către Beauty One și Atelierele Ilbah: ZIF – Zilele Internaționale ale frumuseții, eveniment care găzduieste și decernarea de premii VSFP, eveniment în cadrul căruia se vor recunoaște și se vor aprecia contribuțiile valoroase ale tuturor celor implicați în succesul acestor campanii. Astfel, vom marca o zi specială prin organizarea unei ceremonii de decernare de premii. Acest eveniment are ca scop să recunoască și să aprecieze eforturile remarcabile ale tuturor celor care au contribuit la succesul acestor campanii inspiraționale. Fie că au fost sponsori generoși, voluntari dedicați sau ambasadori pasionați, fiecare persoană care a pus umărul la aceste inițiative merita să fie onorată și să primească recunoașterea binemeritată.
În cadrul ceremoniei, se vor acorda distincții speciale pentru a sublinia contribuțiile valoroase aduse comunității noastre. Aceste distincții nu reprezintă doar premii, ci și o manifestare a recunoștinței și a aprecierii pentru munca și angajamentul lor. Evenimentul va aduce împreună oameni cu suflet mare, determinați să facă lumea un loc mai bun.
Ceremonia de decernare de premii este un moment de sărbătoare și de reflectare, în care ne amintim că, împreună, putem face minuni. Este o ocazie de a aplauda generozitatea și spiritul comunitar care au făcut posibile aceste campanii și de a inspira și mai multe persoane să se implice în viitor. În final, acest eveniment de recunoaștere este o modalitate de a sublinia că fiecare gest de binefacere și fiecare contribuție contează, iar împreună putem face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie de sprijin.