Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Lash Challenge România 2023: O conferință de succes pentru promovarea competentelor profesionale în industria înfrumusețării

În perioada 17-19 iulie, stiliștii de extensii gene s-au adunat în Brăila pentru a participa la un eveniment impresionant, Lash Challenge România 2023. Organizat cu măiestrie de Ruxandra Zaharia și Mihaela Talpau, evenimentul a reprezentat o oportunitate pentru profesioniștii din domeniul extensiilor de gene de a se întâlni, învăța și colabora. Cu un accent deosebit pe importanța competentelor profesionale, această conferință și campionat a captat atenția participanților și a ridicat standardele industriei.

Lash Challenge România 2023 a fost mai mult decât un simplu eveniment – a fost o experiență care a adus împreună specialiști talentați din întreaga țară și chiar din străinătate. Aici, pasionații de gene au avut ocazia să se instruiască și să își împărtășească experiențele, într-o atmosferă plină de entuziasm și energie pozitivă.

Pe parcursul celor trei zile, participanții au avut parte de prezentări și workshop-uri susținute de cei mai renumiți specialiști din industrie. Subiectele abordate au acoperit o gamă variată de teme, de la cele mai noi tehnici și tendințe în aplicarea extensiilor de gene, la importanța igienei și a sănătății ochilor, și până la strategii eficiente de marketing și management pentru saloanele de înfrumusețare.

.

Un moment special în cadrul evenimentului a fost ceremonia de premiere, unde Corina Munteanu, președinte PADIR (Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România), în calitate de semnatar al ”Pact for Skills” (Pactul pentru competențe profesionale – 2023, anul competențelor profesionale) inițiat de către Comisia Europeană, a înmânat organizatoarelor Ruxandra Zaharia și Mihaela Talpau certificate de apreciere pentru eforturile lor de a organiza un eveniment de succes și pentru contribuția lor la creșterea nivelului profesional în domeniul extensiilor de gene și în industria înfrumusețării în general.

În discursul său, Corina Munteanu a subliniat importanța acestui tip de evenimente în promovarea competentelor profesionale și a standardelor ridicate în industrie. Ea a evidențiat că implicarea activă a profesioniștilor talentați precum Ruxandra Zaharia și Mihaela Talpau este esențială pentru dezvoltarea continuă a domeniului și pentru crearea unui mediu în care clienții să poată avea încredere în serviciile oferite.

Pe lângă aspectele educaționale, Lash Challenge România 2023 a oferit și oportunități de networking și colaborare. Participanții au putut interacționa cu furnizori de produse și echipamente din industrie, precum și cu reprezentanți ai unor branduri de renume. Aceste întâlniri au adus o dimensiune practică evenimentului, permițând participanților să exploreze cele mai noi produse și să stabilească legături durabile în industrie.

În final, Lash Challenge România 2023 a fost un succes răsunător și a demonstrat angajamentul continuu al profesioniștilor din domeniul extensiilor de gene pentru evoluția și promovarea industriei înfrumusețării. Cu pasiunea, expertiza și devotamentul organizatoarelor Ruxandra Zaharia și Mihaela Talpau, acest eveniment a reprezentat un exemplu remarcabil de consolidare a comunității profesionale și de îmbunătățire a standardelor în domeniu.