Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Termalia 2023, evenimentul anului pentru Industria Wellbeing

Evenimentul de referință al investitorilor, proprietarilor și furnizorilor de elită din domeniul wellbeing din România, Termalia își marchează ediția no. 6 printr-un un format nou, desfășurat pe durata a două zile, 24 și 25 noiembrie la Alma Health&Spa Retreat Resort, Brăila, un proiect care a revitalizat complet această comoară ascunsă a Bărăganului prin crearea unui resort de lux.

Participanții au prilejul să ia parte pe 24 noiembrie la Workshop-ul de Marketing Digital customizat pentru domeniul Wellbeing și susținut de experții Google iar pe 25 noiembrie la valoroasa suită de prezentări, de paneluri interactive, workshop-uri, sesiuni de networking, la Gala Termalia și petrecerea SPA Termalia 2023.

 Cine participă la Termalia? Peste 150 de jucătorii-cheie, investitori, experți și furnizori din industria wellbeing – proprietari și top manageri de spa-hoteluri, resorturi, medical-spa-uri, clinici de medicina estetica și de stomatologie, spitale private, centre balneare și de recuperare medicală, reprezentanți ai autorităților naționale și ai organizațiilor de management a destinației, agenții de turism medical și turism balnear, reprezentanți ai forurilor internaționale s.a

Două lucruri sunt certe atunci când ne referim la Termalia: primul este acela că azi acest eveniment se bucură de recunoaștere și suportul internațional al World Spa Organization. Cel de-al doilea este ceea ce face Termalia să fie un eveniment cu adevărat unic în România: networking-ul de înaltă calitate, expertiza valoroasă, lectorii de talie internațională, workshop-urile și dezbaterile live, dar și provocările lansate celor care activează în Industria Wellbeing în România. În acest moment și noi ne aliniem oportunităților care conectează sub steagul wellness trendurile cele mai inovatoare din industria înfrumusețării și anti-aging: avem primul Hub de chirurgie plastică din România, Cea mai perfomantă rețea de clinici de dermatologie estetică și chirurgie, Clinici ultraspecializate în tratarea problematicilor coloanei vertebrale, Medical-spa-uri, Institute premium unisex care oferă tratamente de estetică ultramoderne, ș.a. – ne-a declarat Isabela Vasile, CEO&Founder Termalia, Ambasador al României la World Spa Organization.”