Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Termalia premiază excelența în wellbeing

Calendarul evenimentelor de beauty al lunii noiembrie se încheie cu Termalia, un eveniment de exceptie pentru domeniul de wellbeing, la care PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, este partener educațional.

Cu doi ani în urmă, cine ar fi crezut că termenii de căutare precum medical-spa, digitalizarea răsfățului, concierge medical, tratamente hi-tech anti-aging, beauty&health revolution, sănătate mintală, soluții wellness in-room, reabilitare cardiovasculară, experiențe omnichannel, abordare non-toxică și holistică, design zero waste, s.a. vor deveni teme de căutare atât de valoroase în contextul definirii și obținerii stării noastre de bine?

Termalia, unicul eveniment de business și networking dedicat domeniului wellbeing din România, eveniment aflat sub înalt patronaj World Spa Organization, revine în a 5-a sa ediție, pe 26 noiembrie, la Ana Hotels Sport, Poiana Brașov, în format plenar, full day. Click aici https://termalia.ro/program/ pentru programul întregului eveniment Termalia 2022.

“Suntem încântați să fim parteneri la acest eveniment recunoscut ca fiind cel mai important din industria de wellbeing din România. Este grozav să vedem că de la an la an că tot mai mulți antreprenori iau serios în considerare și aspectul bunăstării psihice al angajaților și cel mai important este că tot mai mulți profesioniști din beauty pun accent pe această latură, inovând în permanență serviciile oferite clienților cu scopul de a crea această stare de bine, promovând o cultură a acceptării, a respectului și a empatiei. Transmit cele mai sincere felicitări organizatorilor și le mulțumesc pentru angajamentul exemplar față de acest domeniu. Pe măsură ce sunt recunoscute și celebrate companiile care promovează wellbeingul, am încredere că vor inspira colegii, profesioniștii, competitorii, contractanții, clienții, partenerii să facă același lucru cu scopul de a atinge standarde cât mai înalte de siguranță și sănătate.”, a declarat Corina Munteanu, președinte fondator PADIR.

“După 2 ani de restricții și în imposibilitatea de a ține evenimentul în parametrii doriți, anul acesta revenim în forță: aducem în prim-plan o suită de tematici, know-how valoros, speakeri de talie internațională, workshop-uri și dezbateri live, dar și sesiuni creative și provocări pentru cei care activează în Industria Wellbeing în România. Ne pregătim de câteva luni să aducem la această ediție peste 150 de top-investitori, experți și furnizori din Industria wellbeing (proprietari și top manageri de spa-hoteluri, stațiuni, medical-spa-uri, clinici de medicină estetică, dermatologie, clinici de stomatologie, spitale private, spa și centre de recuperare medicală, dar și reprezentanți ai autorităților naționale și organizațiilor de management al destinațiilor, concierge pentru servicii de turism medical, reprezentanți ai forurilor internaționale etc.)” – ne-a declarat Isabela Vasile, CEO&Founder Termalia, Ambasador al României la World Spa Organization.

Ediția din acest an este una specială pentru noi, pentru că ne desfășuram, din nou, în format full day, de la 9 am la 9 pm, cu o suită de prezentări de trenduri wellbeing, workshop-uri și paneluri interactive, momente de networking dar și de destindere, business lunch, cocktails, sesiuni demonstrative în expoziția amenajată în foaierul Ana Ballroom, după care, seara ne vom pregăti pentru Termalia #Awards 2022. La finele zilei, vom sărbători alturi de participanți, cei 5 ani Termalia printr-un after-SPArty la Ana Wellness Spa (Robert Similea, Managing Partner, Termalia).

La evenimentul-far al Industriei Wellbeing Termalia 2022 au confirmat participarea peste 150 jucătorii-cheie, investitori, operatori și furnizori din Industria #wellbeing (investitori, top manageri și experți din industria wellbeing (owneri de #hoteluri cu facilități #spa si #fitness, #resorturi, #boutique-hoteluri si medical-spa-uri, #clinici de medicina #estetica si de medicina #dentara, clinici de #dermatologie, #centre balneare sau de #recuperare medicala.)

#PADIR #ConnectedByBeauty #Termalia2022 #TermaliaEvent2022 #WSO

#TermaliaAwards #TermaliaRomania

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*