Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

PMU East European Conference 2022 cel mai prestigios eveniment PMU din România

PADIR este încântat să anunțe câștigătorii Premiilor PMU East European Gala 2022, cea mai prestigioasă competiție din industria frumuseții dedicată dermopigmentării. Această gală cu tradiție, organizată anual, onorează dermopigmentiștii de top la nivel național și internațional și talentul lor creativ. Sute de artiști talentați au participat de-a lungul timpului la această competiție, prezentându-și creațiile cu scopul de a câștiga unul dintre cele mai râvnite premii.

Cea de-a 5-a ediție a debutat pe 5 noiembrie 2022, cu o serie de prezentări ale celor mai renumiți traineri din lume, la Hotel Pullman din București. Participanții au avut parte de momente memorabile, prezentări detaliate, demonstrații pe modele umane, informații importante, trenduri de actualitate, speakeri naționali și internaționali, networking, schimb de experientă, modele de bune practici și au asistat la extragerile pentru tombola organizată de PADIR împreună cu partenerii săi: BeautyOne, Eberlin Biocosmetics și Revista Luxury.

“Prezenți la eveniment au fost profesioniști care au înțeles că pentru a atinge excelența în serviciile pe care le oferă este nevoie de o perfecționare continua. Si care ar fi cel mai adecvat loc în care poți face asta decât în cadrul unui eveniment cu tradiție, de nivel international, care a trecut testul timpului și a demonstrat în fiecare an că standardele industriei înfrumusețării pot fi ridicate la cel mai înalt nivel. Știm că pe lângă această perfecționare continua, profesioniștii din industrie au nevoie și de promovare astfel încât, publicul larg, potențialii clienți să audă despre aceste reușite ale lor și tocmai de aceea, anul acesta am ales să facem un parteneriat cu revista Luxury și să oferim în cadrul galei, marele premiu la tombolă, o apariție în paginile revistei.”, a declarat Corina Munteanu, președinte fondator PADIR.

Evenimentul de închidere a conferinței a fost gala, care anul acesta a avut tema Hollywood. Ceremonia de decernare a premiilor a fost precedata de o recepție pe covorul roșu, unde finaliștii competiției, caștigătorii din anii trecuți, influencerii, speakerii, sponsorii si partenerii evenimentului au participat la o sesiune foto & video, a la Hollywood.

“Anul acesta a fost un an deosebit deoarece am reușit pentru prima dată să întrunim tot acel cumul de factori pentru a avea un eveniment reușit, de la profesionalismul și creativitatea speakerilor, la o atmosfera prietenoasă și pozitivă creată de participanții veniți din peste 10 țări, până la momentele artistice ce au adus un plus de voie bună. Iar creativitatea sporită și talentul artistic prezentat au fost printre cele mai apreciate aspecte ale competiției organizata în cadrul acestei editii a PMU EEC. Gala dinner a adus frumusețe, show și culoare, încheind cu succes cea mai reușita editie a PMU EEC. Unul dintre momentele inedite ale galei a fost momentul în care Ennio Orsini a oferit un premiu de excelență Anei Maria Bușcu, în memoria lui Miguel Munoz. Acesta a declarat pe scena că a fost impresionat de acuratețea lucrării acesteia și de organizarea PMU EEC. S-a văzut foarte clar că toți participanții au pus foarte multă pasiune și energie în lucrările lor dar, ca la orice competiție au existat și câstigători și învinși. Mi-aș dori ca aceștia din urmă să nu se descurajeze și să revină la anul mai pregătiți, gata să ocupe un loc pe podium.”, a declarat Natalia Teodora Drăghici, organizator PMU East European Conference.

Ocupanții podiumului la PMU East European Gala 2022, sunt:

Categorie: Powder Brows Juniori

Locul I  Andreea Burlacu

Locul II  Avramut Alexandra

Locul III Gavrila Anton Cosmina

Categorie: Powder Brows Avansati

Locul I  Bianca Horhoi

Locul II Alina Ciobanu

Locul III Alexandra Panait

Categorie: Full Lips Juniori

Locul I Maka Karapetyan

Locul II  Gavrila Anton Cosmina

Locul III  Liliana Maria Funaru

Categorie: Full Lips Avansati

Locul I Aneta Klosková

Locul II Cristina Angelica Marja

Locul III Claudia Bonte

Categorie: Hairstrokes

Locul I   Judith Ardelean

Locul II   Ana Maria Buscu

Locul III Maria Oprea

Categorie: Microblading

Locul I   Yasnay Agra

Locul II   Dionisia Routsi

Locul III   Avramut Alexandra

Câstigătoarea marelui premiu la tombolă, o apariție în revista LUXURY a fost Kristina Stanciu.

Sponsorii si partenerii evenimentului: PADIR, Luxury Magazine, A&I Schendel, Beautyone, Queen Brows, Aeon Academy, Eberlin, Skin Monarch, Fleis Academy, PMU Goo, Ennio Orisni Dermopigmentation School, Toni Belfattoo Lab, TND Group Dermopigmentare, MERO, Seartte

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*