Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

I AM BARBER – Consolidarea încrederii și a competențelor profesionale

Calendarul lunii octombrie cu evenimentele din industria înfrumusețării a fost închis de I AM BARBER, un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, din care nu au lipsit elemente surpriză: frizeri și traineri, campioni naționali și internaționali, frizuri de top, tendințe si tehnici inovative, emoții, vedete și momente artistice. Nu au lipsit nici tortul, sampania și lumânările, așa cum ele nu trebuie să lipsească niciodata atunci când celebrezi, iar I AM BARBER a fost un prilej pentru organizator de a celebra 7 ani de când a fondat GOLAN BARBERSHOP.

Evenimentul a avut loc la club One din București și a fost gazduit de Cosmina Păsărin. Alături de ea, au urcat pe scenă artiști de renume precum Josh Lamonaca, Emi Balogh, Ciprian Golan, Ciprian Ungureanu, Bosnea Valentin, Andi Cioabla, Roșu Victor, Liviu Manolache, Violeta Vyo, Kani, Barber Ghita, Lorena Cipriana, Miky Stelniceanu, Bogdan Cernat, dar și partenerii evenimentului: Corina Munteanu – președinte PADIR, Cătălin Lupu – cofondator MERO și Cristi Bostan – fondator BarberStore  România.

Atmosfera a fost încinsă  de nimeni altul decât PUYA, care a inserat în momentul său artistic o surpriză pentru organizatorul Ciprian Golan,  căruia i-a cântat  ”La multi ani!”, acompaniat de toți participanții la eveniment.

Pentru PADIR, acest eveniment a fost o ocazie extraordinară de a face un apel către profesioniștii din beauty de a se implica în demersurile organizației:

  • Vreau să fiu profesionist!, program în care profesioniștii din industria înfrumusețării ofera gratuit copiilor instituționalizați sau proveniti din medii defavorizate servicii de înfrumusețare și mentorat pentru cei care vor să urmeze o carieră în beauty;
  • PADIR – Centrul de excelență în consiliere vocațională pentru cei care doresc să însoțească consilierii vocaționali în vizitele la licee;
  • Speak Up! – program de creștere a reputației ocupațiilor din beauty cu scopul de a le transforma într-o primă opțiune în alegerea unei cariere, prin oferirea de burse, mentorat și inspirație. Acesta este un mod ușor și de impact de a împărtăși dragostea profesioniștilor pentru industrie cu cei din cercul lor de influență și de a-i inspira pe cei din jurul lor.

Excelența în educație și formare profesională este unul dintre obiectivele principale ale PADIR – Patronatului Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România iar pentru ca profesioniștii din acestă industrie să atingă potențialul maxim și să profeseze la cele mai înalte standarde, este nevoie de creearea unei culturi care sa promoveze această excelență.

I AM BARBER este organizat de Casa Golan Events & More și susținut de BarberStore România, MERO, PADIR, ROVRA, Reservio și Dissproof.

Partenerii media ai evenimentului: Ultima oră, BusinessPress, Info Iasi, BeautyBookonline.ro, Presadeazi.ro, centrudepresa.ro, fashion8.ro, famost.ro, vinsieu.ro, eventsonline.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*