Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Cel Mai Nou Membru PADIR, Lanțul de Saloane Apollo Aniversează 9 Ani

Apollo Beauty Salon, un nume de prestigiu din industria înfrumusețării si-a deschis porțile ca ambasador al frumuseții în anul 2014 cu prima locație în București. Cu timpul lanțul a crescut și s-a dezvoltat, extinzându-se la 17 locații de excepție în cele mai importante centre comerciale din București, Balotești, Ploiești, Brașov, Sibiu și Constanța. Experiența acumulată în acești 9 ani, echipa numeroasă de profesioniști, produsele profesionale premium și un management de calitate implementat de Raluca Dumitrică si Razvan Bejan, asigură clienților o experiență în beauty extraordinară.

La invitația doamnei Raluca Dumitrică, Corina Munteanu – președinte PADIR a participat la începutul lunii octombrie la aniversarea a 9 ani de existență a lanțului de saloane Apollo. Organizat impecabil în cel mai mic detaliu, evenimentul prezentat de Cove – Gabriel Coveșeanu, a fost un prilej de socializare pentru profesioniști, colaboratori și furnizori. Printre invitații speciali s-au numărat si reprezentanții Beauty One si L`Oreal Proffesionel, cei mai importanți furnizori ai lanțului de saloane.

”Este o reală plăcere să organizăm anual acest eveniment aniversar. Sunt mândra de echipa și consider că toată implicarea lor merită celebrată. Avem un motiv excelent să ne strângem din toate colțurile țării, să socializăm și să sărbătorim. De asemenea, este o oportunitate pentru membrii echipei, indiferent dacă fac parte din compania noastră încă de la deschidere sau dacă s-au alăturat recent să se cunoască și să împărtășească din experiența lor. Recunoșterea meritelor este un aspect foarte important în compania noastră și tocmai de aceea, la fiecare ediție aniversară, participanții primesc diplome și cadouri, ca semn al aprecierii noastre.”, a menționat Raluca Dumitrică, proprietar Apollo Beauty

Întrucât PADIR este o organizație dinamică și activă, care a reușit într-un timp scurt să rezolve o serie de probleme cu care se confruntă industria înfrumusețării, pentru că promovează o cultură a excelenței în educație și dezvoltă o serie de programe menite să ridice standardele industriei infrumusețării, consolidează reputația profesionistilor și se implica în mediile defavorizate oferind sansa unor tineri fară posibilități să se califice și să se integreze în câmpul muncii, pentru că susține evenimente care au ca scop principal educația atât a antreprenorilor cât și a profesioniștilor, Apollo Beauty a decis să se alăture demersurilor organizației aderând ca membru.

PADIR, cea mai activă organizație patronală dedicată industriei înfrumusețării, militează pentru UNITATE, susținere și cooperare în vederea alinierii la standardele europene și internaționale. Ne bucură enorm aderarea lanțului de saloane Apollo la PADIR pentru că acesta reprezintă nu doar o demonstrație a capacității noastre de a produce schimbări ci și sprijinul uneia dintre cele mai dezvoltate companii de profil din România. Prin intermediul unei colaborări permanente și al unui dialog constructiv, ne propunem să atingem excelența în serviciile oferite de membri noștri, cu accent pe calitatea serviciilor, etică și standarde înalte de profesionalism, iar lanțul de saloane Apollo este un exemplu de bune practici.”, Corina Munteanu, președinte fondator PADIR.

 PADIR va continua să promoveze dezvoltarea culturii antreprenoriale, cooperarea și colaborarea cu structuri profesionale și patronale similare din țară și străinătate, concurența loială și egalitatea de șanse și tratament între femei și bărbați în domeniul antreprenorial și patronal.