Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Termalia 2023, evenimentul anului pentru Industria Wellbeing

În fiecare an, Termalia oferă nu doar recunoaștere proiectelor din industria wellbeing din Romania, ci generează un networking de înaltă calitate în comunitatea elitelor domeniului, oferă o expertiză incontestabilă și, mai mult decât atât, aliniază on stage profesioniști din România și din străinătate într-un maraton de prezentări de trenduri și de dezbateri live.

Peste 160 de jucătorii-cheie, investitori, experți și furnizori din industria wellbeing – proprietari și top manageri de spa-hoteluri, resorturi, medical-spa-uri, clinici de medicina estetica, spitale private, centre balneare și de recuperare medicală au participat la ediția cu no. 6 Termalia.

Anul acesta Termalia s-a derulat într-un format nou, pe durata a două zile, pe 24  noiembrie – Workshop-ul de Marketing Digital pentru domeniul Wellbeing susținut de Georgiana Bechiș, Trainer certificat Google iar pe 25 noiembrie o valoroasă suită de prezentări, de paneluri interactive, Gala Termalia și un The SPArty Termalia 2023  de neuitat – ambele manifestări fiind găzduite de frumosul resort Alma Health&Spa Retreat Resort, Brăila.

Printre tematicile din acest an s-au numărat:

Investițiile în turismul de sănătate sunt oare urmatoarea mare tendință în industria wellbeing din România?

Speakeri: Andreea Constantin-Vîlcioiu (Director General Spitalul Zetta), Iulia Belc (Medic Primar Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie), Enikő Mátyus (Manager Cluster Regional Balneoturistic Transylvania), Ionut Nache, Inaq Healthcare Travel, Alin Ghinea – absolvent al London School of Nature Health Science, specializat in herbalism, iridologie, diabet si nutritie, Alecsandru-Ionuț Blându (Kronstadt Hospitality Expert).

Concepte și tehnologii medicale care revolutioneazaă practica în reabilitatea medicală.

Speaker: Dr. Iulia Belc (Medic Primar Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie)

Leadership de destinație și diferențiere prin crearea de branduri unice Speaker: Adrian Adam (Executive Manager Singureni Manor)

Où sont les neiges d’antan ?

Speaker: Arh. Oana Chirilă (președinte al Asociației Locus, Fondator Herculane Project), proiect care are ca obiectiv reactivarea Băilor Neptun, reactivarea socială și culturală a Băilor Herculane și includerea Ansamblului Arhitectural al stațiunii în patrimoniul UNESCO

Cum se adaptează industria wellbeing la cerințele în continuă schimbare ale noii generații de consumatori

Rolul inteligenței artificiale în a oferi servicii personalizate, rapide și eficiente consumatorilor de servicii wellbeing.

Solon.SPA – platforma de software dedicată centrelor SPA/wellness. Touch Menu – Virtual concierge

Technogym Visio Challenge. Technogym Visio ne permite prin intermediul ecranului tactil îndrumări și acces instantaneu la o bibliotecă vastă de sesiuni captivante de antrenament.

Speakeri: Bianca Bobocel – Marketing Coordinator Technogym, Radu Florea Digital& Format Sales Specialist Technogym, Alecsandru Blandu, Multisoft, Plamena Bobeva, Business Development Director Touch Menu

Business-uri sustenabile, tranziția către o economie verde

Speakeri: Adriana Calcan (PR&CSR Manager la Reciclad’OR), Marcela Lefter (Fondator si CEO Sedera Green), Expert în energie, cu o experiență de peste 23 de ani în sector energetic inclusiv în rețele de distributie și energie regenerabilă.

Soluții de curățenie complete, eficiente, sustenabile și rentabile pentru sectorul wellbeing

Speaker: Ciprian Grumaz (Head of Business Development & Consumer Brands Business Leader Diversey Romania)

Trenduri wellbeing pentru connoisseurs

Care e adevărata față a educației în domeniul wellbeing?

Speakeri: Oana Manole, consultant spa pentru Spa d´Or Consulting, speaker la conferințe de estetică, instructor de yoga la Yoga Frumoasa și organizator de vacanțe speciale în Bali și Transilvania, Crina Alecu-Marian – CEO & Founder Complete Beauty, unic importator și distribuitor pentru brand-urile Sothys, Dermedics și Biotec Italia, Laura Busuioc – Formator, Mentor Skincare Expert și autoarea cărții Pielea ta, harta emoțiilor tale, Tania Ghinea – Specialist în Kinetoterapie, Fizioterapie și Examinare posturală

În acest panel a fost invitată și Corina Munteanu, Presedinte PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusetarii din România, care a vorbit despre planurile organizației în ceea ce privește educația în domeniul înfrumusețării. 

Marketing olfactiv și tendințe în afacerile din domeniul spa și al frumuseții . Fascinația invizibilă a marketingului olfactiv

Speaker Dr. Andrea Bovero, PhD, Chairman World Spa Organization, Founder & President LIFEXCELLENCE.