Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

10 ani de excelență pentru „Vreau să fiu profesionist!”

În data de 30 noiembrie, programul „Vreau să fiu profesionist!” a sărbătorit cu mândrie o performanță remarcabilă – împlinirea a 10 ani de activitate dedicată formării și integrării profesionale a tinerilor instituționalizați sau proveniți din medii defavorizate. Și cum altfel puteam marca împlinirea unui deceniu decât în mijlocul copiilor și tinerilor din program.

Povestea ”Vreau să fiu profesionist!” a început în urma cu zece ani, chiar în ziua 30 noiembrie, zi în care este sărbătorit Sfântul Andrei și toți cei care îi poartă numele. În decursul acestor ani, am avut privilegiul de a oferi tinerilor din centrele de plasament șansa de a urma cursuri de calificare în industria înfrumusețării, deschizându-le astfel noi perspective și posibilități de carieră. Programul a avut un impact semnificativ, contribuind la creșterea nivelului de calificare și la integrarea acestora pe piața muncii. Astfel, la fiecare campanie, antreprenori și profesioniști din industria înfrumusețării merg în aceste centre, și prin puterea exemplului propriu, motivează tinerii să considere meseriile din domeniul beauty o primă opțiune în alegerea carierei.

Fiecare Copil Merită o Bucurie, Fiecare Tânăr merită o meserie!

Cu ocazia sărbătoririi celor 10 ani, am organizat o acțiune specială de Sfântul Andrei. Am oferit 300 de pachete constând în produse de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie intimă, sucuri, alimente și dulciuri. Toate acestea au fost posibile datorită generozității partenerilor noștri de încredere: Douglas Romania, Araknit, Diamond by Adesgo, ParmaFood, vopsitpar.ro, Descryptor, ArtPrint, Angelo, Enigma, Nei Holding, Luna Cleaning, Kids in Business, Saloanele Magic, Nolia și Cătălina Aron MakeUp Academy, Pizzeria Volare și Andrei Stanciu Photography.

De asemenea vrem să transmitem sincerele noastre mulțumiri voluntarilor care au fost alături de noi în acest demers: Ioniță Gianina, Mihaela Neicu, Diana Fakkas, Anita Denis Andrei, Cristina Turnagiu Dragna, Nicoleta Munteanu, Oana Nanu, și echipa vopsitpar.ro (Monica, Nicoleta, Gina, Nikki, Flori, Mari) care a contribuit la pregătirea pachetelor cu daruri.

Programul „Vreau să fiu profesionist!” a fost susținut de parteneriate solide și sponsori dedicați, care au înțeles importanța investiției în viitorul tinerilor. Mulțumim companiilor partenere și tuturor celor care au fost alături de noi în această călătorie de 10 ani. Parteneriatele cu aceste companii au contribuit la diversificarea cadourilor oferite tinerilor, asigurându-ne că fiecare pachet aduce un zâmbet pe chipurile lor.

Cu toate aceste realizări, continuăm să ne concentrăm pe misiunea noastră de a oferi tinerilor șanse egale și de a promova meseriile din industria înfrumusețării. Invităm comunitatea să ni se alăture în continuarea sprijinului acordat acestui program, deschizând calea către un viitor mai strălucit pentru tinerii defavorizați.

Pentru mai multe informații despre program și modul în care puteți contribui, urmăriți-ne pe pagina de facebook: Vreau Sa Fiu Profesionist