Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Senses Beauty, Înfrumusețare la Superlativ

În data de 22 noiembrie 2023, familia Brumă a sărbătorit inaugurarea celei mai recente adiții la portofoliul lor de branduri, Clinica Senses Beauty, situată pe strada Aron Cotrus în zona de nord a capitalei.

Clinica Senses Beauty este echipată cu cele mai moderne echipamente și un personal dedicat, pregătit să ofere îngrijire personalizată clienților. Această extindere reflectă angajamentul continuu al profesionistului și antreprenorului Ana Brumă în dezvoltarea industriei înfrumusețării și în asigurarea accesului pentru clienți la servicii de înfrumusețare de calitate.

Ana Brumă, skin expert și coproprietar al brandurilor Nolia și Aesthetic Lab, a dorit să împărtășească entuziasmul său cu privire la această nouă etapă: Fiecare aspect din viața mea îmi aduce inspirație și învățăminte pe care le integrez în munca mea. Cea mai mare recompensă pentru eforturile mele este să văd clientele mulțumite de rutina personalizată recomandată de mine. Și pentru a putea realiza acest lucru, mi-am dorit o locație în care să-mi pot desfășura activitatea cu drag. Clinica Senses Beauty este acest loc. Îmi dorescsă contribui la creșterea standardelor în domeniul îngrijirii și al frumuseții. Îmi propun să ofer o experiență excepțională clienților noștri, combinând expertiza cu cele mai avansate tehnologii și servicii personalizate. Suntem dedicați să creăm un mediu în care fiecare individ să se simtă sprijinit și să experimenteze rezultate remarcabile,” a declarat Ana Brumă, noul proprietar al Clinicii Senses Beauty.

La evenimentul de deschidere, doamna Corina Munteanu, președinte PADIR, a fost invitată să participe și a exprimat bucuria sa față de această extindere semnificativă: „Suntem încântați să sărbătorim această ocazie specială alături de echipa Clinicii Senses Beauty. Prin deschiderea acestei noi facilități, industria înfrumusețării continuă angajamentul de a oferi servicii de înfrumusețare de înaltă calitate și de a promova îngrijirea sănătății în rândul clienților.”, a declarat doamna Corina Munteanu.

Clinica Senses Beauty oferă următoarele servicii:

  • Face Bar: DermaPen 4, Vivace RF, Hifu, Venus Legacy,  Îndepărtare tatuaj Laser, Bio-Microneedling, Protocol Acnee
  • Body Bar: LPG Alliance Medical, ICOONE, VelaShape II,  Epilare definitivă Laser Maximus/Stardust, Infrafit
  • Manichiură/Pedichiură inclusiv medicală
  •  Hair Bar