Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Tabya Lashes Sărbătorește 10 Ani de Inovație și Anunță Lansarea unei Rețele Internaționale de Stiliști Francizați

La finalul lunii octombrie, Tabya Lashes a sărbătorit o bornă remarcabilă – 10 ani de la înființare. Cu această ocazie, Tabya Tabuica, fondatoarea brandului, a făcut un anunț deosebit care va schimba peisajul industriei înfrumusețării. Tabya Lashes este un brand inovator în domeniul extensiilor de gene, cu o experiență considerabilă în oferirea celor mai bune servicii de înfrumusețare și produse specializate. Fondat de Tabya Tabuica, brandul a devenit un punct de referință în industria înfrumusețării, cu o viziune clară de a transforma frumusețea și de a o împărtăși cu lumea.

Fondat în urmă cu un deceniu, Tabya Lashes a devenit un punct de referință în domeniul extensiilor de gene, reușind să creeze nu doar o experiență de înfrumusețare, ci și o comunitate dedicată. Brandul, care a început cu un salon de înfrumusețare, și-a extins portofoliul pentru a include o academie și o gamă de produse specializate pentru extensii de gene.

 

Cu toate acestea, odată cu aniversarea celor 10 ani, Tabya Tabuica a luat o decizie surprinzătoare, anunțând închiderea ușilor salonului și renunțarea la angajați care să aplice extensii de gene. Această decizie a fost luată ca parte a unei viziuni mai mari.

 

    

„N-am ajuns aici datorită simplului fapt de a aplica extensii de gene, ci datorită pasiunii noastre de a transforma frumusețea. A fost o călătorie incredibilă, dar acum este timpul să mergem mai departe și să împărtășim această pasiune cu lumea întreagă”, a declarat Tabya Tabuica, fondatoarea brandului.

 

Noul proiect îndrăzneț, lansat de Tabya Lashes, este o rețea internațională de stiliști francizați Tabya Lashes. Această inițiativă își propune să aducă arta extensiilor de gene la nivel global, oferind stiliștilor talentați posibilitatea de a se alătura unei comunități de profesioniști dedicați frumuseții. Această rețea de stiliști francizați va primi acces la cunoștințele și expertiza acumulate de-a lungul celor 10 ani de experiență Tabya Lashes. Acesta este un pas important în misiunea de a împărtăși secretele și tehnicile inovatoare dezvoltate de brand pentru a oferi clienților extensii de gene de cea mai înaltă calitate.

 

Tabya Lashes continuă să fie o forță de inovare în industria înfrumusețării, transformând modul în care extensiile de gene sunt percepute și practicate. Lansarea rețelei de stiliști francizați demonstrează angajamentul ferm al brandului pentru evoluție și pentru împărtășirea frumuseții cu profesioniștii.

 

La eveniment, Corina Munteanu, președintele PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețăriidin România, a fost invitată specială și a transmis sincere felicitări Tabyei pentru activitatea sa de până acum, dar și pentru reușitele acesteia în calitate de președinte al Comisiei de Specialitate Stilizare Extensii Genedin cadrul PADIR.

 

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum să devii un stilist francizat Tabya Lashes, vă rugăm să vizitați website-ul oficial al Tabya Lashes.