Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

PADIR, în Lumina Reflectoarelor la Festivalul „West Side Hallo Fest”

În perioada 27-29 octombrie, Primăria Sectorului 6 a adus magia Halloween-ului pe insula Lacul Morii prin organizarea festivalului „West Side Hallo Fest”, un eveniment ce a reunit comunitatea locală și a oferit oportunitatea de a celebra frumusețea și creativitatea într-un mod spectaculos. În cadrul acestui festival, PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România a avut o apariție strălucitoare pe scena evenimentului. Membrii PADIR au prezentat ”Rising Beauty From The Shadow”, o defilare de machiaj, coafură și ținute impresionante, create de profesioniști de top din industria înfrumusețării.

Momentul special a fost coordonat de Cristina Roșca, o personalitate recunoscută în domeniul frumuseții și stilului și Monica Lupu, președinte Asociația Cosmetologilor din România. Echipa de make-up a fost sub îndrumarea atentă a Mirelei Vescan, un maestru al artelor cosmetice. Prezentatorul carismatic al acțiunii a fost Dalina Costin, actriță și trainer, care a adus entuziasmul și pasiunea pentru frumusețe în fața publicului.Această prezentare inovatoare a adus laolaltă arta machiajului, a coafurii și a modei, într-un spectacol memorabil.

„Este o onoare să fiu pe scenă alături de profesioniști talentați și dedicați din industria înfrumusețării. Apreciez efortul și pasiunea cu care membrii PADIR au creat acest spectacol memorabil și au adus frumusețea și creativitatea în fața publicului larg. Sunt mândră de fiecare profesionist, model și voluntar care a contribuit la acest moment uimitor. În același timp, aș dori să le mulțumesc primăriei Sectorului 6 și primarului Ciprian Ciucu pentru aprecierea și sprijinul acordat. Acest eveniment a demonstrat puterea colaborării și a pasiunii noastre pentru frumusețe și creație.” a declarat Corina Munteanu, președinte PADIR.

Evenimentul a fost o adevărată sărbătoare a creativității și a talentului, cu mii de oameni în public care au aplaudat și au admirat spectacolul impresionant oferit de membrii PADIR. Acest moment a evidențiat profesionalismul și abilitățile de excepție ale membrilor organizației în domeniul înfrumusețării. Pe scenă și-au etalat talentul: Florin Harsan (București), Alina Timar (Brăila), echipa TREY SYS Estetique Beauty Center (Târgoviște), Gabriela Stoian (Brăila), Marinela Radu (București), Loredana Bica (Pitești), Mihaela Talpău(Brăila), Ciprian Mitran (București), Camelia Gheorghe (Pitești), profesorii Cristina Roșca și Rădoi Mariana, coordonatorii elevilor UCECOM București: Vasilescu Delia, Drăgan Nicușor, Moise Iliana, Nae Daria, Ispas Mihaela, Costache Andreea, Boacă Georgiana, Marica Elena, Chioaru Lorena și echipa condusă de Mirela Vescan: Grigoraș Andriana, Nechita Laura, Filip Cornelia, Gligan Raisa, Ileana Stefan, Marin Andreea.

La finalul momentului, Corina Munteanu, președintele PADIR, a primit o distincție specială din partea Primăriei Sectorului 6, în semn de recunoaștere a parteneriatului strâns și a contribuției semnificative aduse la succesul evenimentului.

PADIR continuă să fie cel mai important reper în industria înfrumusețării, susținând excelența și creativitatea profesioniștilor din acest domeniu. Prin astfel de inițiative, organizația promovează frumusețea și talentul din industria înfrumusețării și contribuie la dezvoltarea comunității în acest sens.

Sponsorii „Rising Beauty from the Shadow” au fost: Parmafood, BarberStore, Beauty One și Keune România. Fotografiile au fost realizate de Robert Dumitru.

Rising Beauty From The Shadow