Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Succesul RFMUA 2024: Primul Concurs de Makeup din Galati

La sfârșitul lunii aprilie, Galatiul a fost gazda primului concurs de makeup din zonă, organizat cu pasiune și dedicație de către Catalina Aron, președintele PADIR Galati. Evenimentul, denumit RFMUA 2024, a adunat profesioniști și pasionați de frumusețe din întreaga regiune.

Corina Munteanu, în calitate de președinte al PADIR, a fost invitat special la acest eveniment deosebit.

”A fost o ocazie excelentă să ne întâlnim și să ne conectăm cu profesioniști din industria frumuseții din Galati și din împrejurimi. Am fost foarte impresionată de organizarea acestui eveniment, Cătălina Aron, demonstrând că este o perfecționistă. O felicităm cu căldură  pentru toată dedicarea și minuțiozitatea cu care a organizat acest eveniment de referință, care cu siguranță va deveni o tradiție în industria frumuseții din Galati și din întreaga regiune. Succesul RFMUA 2024 este o confirmare a pasiunii și talentului din comunitatea noastră. Îi dorim Catalinei Aron și echipei sale succes în toate proiectele viitoare și așteptăm cu nerăbdare următoarele evenimente organizate de PADIR Galati.”, a declarat Corina Munteanu, președinte PADIR.

De asemenea, Mirela Vescan, renumit make-up artist și președintele Comisiei de Specialitate Machiaj din cadrul PADIR, a fost prezentă la eveniment în calitate de jurat pentru concurs. Prezența ei și experiența sa au adăugat o valoare imensă competiției și participanților.

”Doresc să felicit toți participanții la concurs și în special câștigătorii, care au demonstrat un nivel impresionant de creativitate și abilități în arta machiajului. De asemenea, mulțumesc Corinei Munteanu pentru că a participat la eveniment deoarece eu consider că este foarte important ca specialiștii în beauty să afle care este importanța apartenenței la o comunitate chiar de la cea care a avut această inițiativă. Le mulțumesc mentorilor mei, prezenți la eveniment, cursantelor mele, juraților, sponsorilor și nu în ultimul rând familiei care m-a sprijinit în tot acest proces de organizare și care m-a încurajat încă de la început când acesta era doar o idee, doar un proiect.”, a declarat Cătălina Aron, președinte PADIR Galați.

Prezentarea de modă din cadrul evenimentului a adus și mai multă diversitate și strălucire acestui eveniment remarcabil, evidențiind contribuția tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea evenimentului RFMUA 2024.

Câștigătorii pe categorii au fost următorii:

Avansaţi

Tema „Inspiră prin culoare”

Locul 1 – Cristina Humulescu

Locul 2 – Cosmina Brăilescu

Locul 3 – Izabel Neagu

Premii speciale: Andreea-Cristina Stoica şi Angelica Mihai

Tema „Eleganţă prin linia de tuş”

Locul 1 – Izabel Neagu;

Locul 2 – Angelica Mihai;

Locul 3 – Sabina Barna.

Începători

Tema „Inspiră prin culoare”:

Locul 1 – Maria Ichim

Locul 2 – Mădălina Aron

Locul 3 – Sabina-Mădălina Mihalache

Tema „Eleganţă prin linia de tuş”:

Locul 1 – Maria Ichim

Locul 2 – Sabina-Mădălina Mihalache

Locul 3 – Elena Popa

Premiul publicului: Sabina-Mădălina Mihalache