Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Fondarea Sucursalei PADIR Mehedinti Anunțată la Congress Lash Competition

La evenimentul de referință din industria frumuseții, Congress Lash Competition, desfășurat în luna aprilie la Drobeta Turnu Severin, Corina Munteanu, președinte PADIR, a făcut un anunț important pentru organizație și pentru industria înfrumusețării: fondarea Sucursalei PADIR Mehedinti. Această nouă sucursală își propune să consolideze comunitatea antreprenorilor din domeniul frumuseții la nivel județean și să construiască o punte între aceștia și autorități.

Președintele Sucursalei PADIR Mehedinti este Mihaela Stanciu, organizatoarea evenimentului și fondatoarea Academiei cu același nume, recunoscută stilistă de extensii gene. Cu o experiență vastă în domeniul frumuseții, Mihaela Stanciu își asumă responsabilitatea de a ghida antreprenorii din beauty din județul Mehedinți, având drept scop principal consolidarea relației dintre aceștia și autorități.

„A fi parte din acest proiect este o onoare și o responsabilitate enormă pentru mine. Vom lucra asiduu pentru a crea un mediu propice dezvoltării și colaborării în comunitatea frumuseții din Mehedinti. Cea mai mare parte din cariera mea profesională mi-am dedicat-o dezvoltării și promovării industriei și am contribuit semnificativ la formarea specialiștilor în domeniu, oferind cursuri de înaltă calitate și mentorat personalizat. Noul rol, îmi oferă o platformă extinsă pentru a aduce expertiza și pasiunea pentru frumusețe la un nivel superior.  „, a declarat Mihaela Stanciu, noul președinte al Sucursalei PADIR Mehedinti.

Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în direcția consolidării și creșterii industriei înfrumusețării la nivel regional și național.

”Ne-am propus ca până la sfârșitul anului 2024 să avem sucursale înființate în jumătate din județele din România. Suntem în plină dezvoltare regională, iar Mehedinți era pe lista noastră încă de anul trecut. Îi mulțumim Mihaelei Stanciu că a acceptat provocarea noastră, care nu este una ușor de îndeplinit. Industria noastră este în continuă schimbare, încercată de multe și mari provocări. Fenomenul defragmentării se diseminează rapid, noile norme de igienă la care trebuie să ne conformăm, creșterea salariilor și inclusiv a taxelor, sunt doar o parte dintre problemele cu care antreprenorii din beauty se confruntă. Îi urăm succes Mihaelei și o asigurăm de tot sprijinul nostru în relizarea obiectivelor propuse.”, a declarat Corina Munteanu, președinte PADIR.

Fiecare sucursală se angajează să ofere sprijin și resurse importante antreprenorilor din județ pentru a-și dezvolta afacerea și a-și atinge potențialul maxim.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Nume: Mihaela Stanciu

Funcție: Președinte, Sucursala PADIR Mehedinti

Email: office@padir.ro