Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Echipa C.A.T. România triumfă la Eurocup Festival C.M.C. Antalya 2024

Echipa C.A.T. România a obținut un succes deosebit la Eurocup Festival C.M.C. Antalya 2024, demonstrând din nou că talentul și măiestria românească se numără printre cele mai apreciate din lume. Sub îndrumarea directă a Ramonei Diniță, președinte C.A.T. România, multiplă campioană mondială în categoria make-up, a făcut parte din juriul de experți care a evaluat concurenții în cadrul Euro Festival C.M.C. din Antalya, Turcia. Alături de ea, vicepreședintele C.A.T. România, Cristina Radu, dublă campioană mondială și multiplă campioană internațională în cadrul C.M.C. World și Valentin Uceanu, multiplu campion mondial, au contribuit la selecția câștigătorilor.

Euro Festival C.M.C. Antalya 2024 este un eveniment de amploare internațională, care aduce laolaltă echipe din 12 țări pentru a concura în diferite discipline și categorii. Echipa C.A.T. România este mândră să reprezinte țara noastră și să lupte pentru recunoaștere internațională și pentru a aduce acasă trofee.

Cu inima plină de emoții și determinare, membrii echipei reprezentante a României a fost compusă din membri PADIR: Ciprian Ungureanu, Gabriela Stoian, Ignea Elena și Samira Teja, Mikyy Ella, Ciprian Constantin, Ciprian Sindorof.

Ei au strălucit în fața competiției internaționale, reușind să cucerească nu mai puțin de 9 trofee și o mențiune. Performanțele lor remarcabile sunt următoarele:

– *Locul 1:* Make-up de mireasă; Make-up fashion; Barber – razor low fade

– *Locul 2:* Coafură – fantezie; Tunsoare; Evening gala

– *Locul 3:* Barber – old school classic; Razor fade

– *Mențiune:* Barber – razor fade

Aceste rezultate impresionante nu fac decât să confirme dedicarea, pasiunea și talentul extraordinar al membrilor echipei C.A.T. România. Eforturile lor susținute și profesionalismul au fost răsplătite cu succesul meritat, iar această performanță rămâne un moment de mândrie pentru întreaga comunitate românească.

Felicităm cu căldură fiecare membru al echipei pentru contribuția lor la această victorie extraordinară. Prin performanțele lor, acești profesioniști au reprezentat cu demnitate țara noastră și au adus onoruri industriei de frumusețe și stilului din România.

Alăturați-vă echipei C.A.T. România în următoarele competiții pentru a construi o echipă cât mai puternică de campioni internaționali!