Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

PADIR sărbătorește inaugurarea Phi Academy în București: Un nou capitol în excelența înfrumusețării și formării profesionale


În data de 23 ianuarie,
Corina Munteanu, a participat în calitate de președinte PADIR, la inaugurarea Phi Academy în București, eveniment deosebit care a reunit membrii și partenerii noștri din industria înfrumusețării.
Phi Academy, membru activ al patronatului, a deschis oficial ușile noului său sediu, o locație modernă care servește atât ca salon de înfrumusețare, cât și ca academie dedicată formării profesionale. Această inițiativă subliniază angajamentul continuu față de excelență și dezvoltarea continuă în industria noastră. Până în prezent, academia si-a desfășurat activitatea în Reșița.

Petrecerea de inaugurare a început în incinta noii locații, unde doamna Carla Lazlo, fondatoarea Phi Academy București, a tăiat simbolic panglica, marcând astfel deschiderea oficială a acestui spațiu inovator. Atmosfera a fost una plină de entuziasm și profesionalism, reflectând spiritul colaborativ al membrilor noștri. ”Vă mulțumesc din suflet că ați venit. Pentru mine cred că acesta este cel mai mare vis al meu devenit realitate și mă bucur că sunteți alături de mine la acest eveniment special. Nu uit și nu voi uita niciodată clientele din Reșița. Datorită lor, astăzi, am ajuns unde sunt și pentru asta le sunt profund recunoscătoare. Voi lucra în această locație din București în majoritatea timpului și din când în când voi onora pentru o săptămână programări în Reșița.”, a declarat Carla Lazlo, fondatoarea Phi Academy București.

Printre serviciile de care vor bucura clientele amintim ștergerea tatuajelor cu laserul, microblading, micropigmentare scalp, microneedling.

Evenimentul a continuat la o vilă de lux din Pipera, un spațiu special amenajat pentru petreceri. Aici, reprezentanții Patronatului Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării au avut ocazia să interacționeze și să consolideze legăturile atât cu ceilalți membri ai comunității noastre cât și cu echipa Phi Academy București.

Suntem încântați să fim martorii acestei evoluții semnificative în industrie și să susținem eforturile Phi Academy în promovarea standardelor ridicate și a excelenței în domeniul înfrumusețării.