Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

PADIR, partener la Campionatul Național de Masaj și World Massage Super Cup 2022

În perioada 21-23 octombrie 2022, PADIR a fost prezent la Sibiu, la Campionatul Național de Masaj, organizat de AMTC – Asociația de Masaj și terapii Complementare, ONG ce are ca scop promovarea, la nivel național și internațional, masajului și a terapiilor complementare ca practici și metode de tratament. Prin prezența la acest eveniment  Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România (PADIR) continua susținerea evenimentelor ce au ca scop promovarea excelenței în formare profesională, a unității în industria înfrumusețării și a performanței prin educație.

Suntem în plin proces de construire a reputației ocupațiilor din industria înfrumusețării. Sunt meserii care nu vor dispărea niciodată, meserii ale viitorului, pentru care ai nevoie de creativitate, care oferă atât provocări și oportunități strălucitoare cât și posibilitatea de a dezvolta o carieră care să te ridice pe culmile succesului. Facem un apel către toți profesioniștii din industrie, să se alăture acestui demers, să promoveze aceste meserii ori de câte ori au ocazia, să participe la astfel de evenimente, să fie exemple de urmat, astfel încât să încurajăm tinerii să-și îndrepte atenția și către aceste opțiuni atunci când își creioneză viitorul.  a spus  Corina Munteanu, presedinte PADIR, pe scena evenimentului în cadrul Galelor de premiere Campionatul Național de Masaj și World Massage Super Cup.

Podiumul Campionatului Național de Masaj 2022:
Gabriel Ionuț LIHOACA – Campion Național
Iuliana CRÂNG – Vicecampion
Laura ORZAC –Locul 3

Podiumul World Massage Super CUP 2022:
Admir SINANOVIC – Campion
Ionela COLESNIC – Vicecampion
Bunyanut WEG – Locul 3

Peste o sută de terapeuți din țară și din străinatate și-au demonstrat abilitățiile în arta masajului, concurând pentru cele mai ravnite titluri din România: cel de Campion Național și cel de câștigător al SuperCupei Mondiale. Concurența a fost foarte strânsă, acest lucru fiind constatat de jurații concurcusului, prezenți în număr mare, atât din România cât și din străinătate. Participantii la concurs, ambasadorii masajului, au reprezentat cincisprezece țări, iar SuperCupa 2022 a ajuns în Serbia în timp ce Cupa Națională a fost câștigată de Gabriel Ionut Lihoaca.

Suntem încântați că PADIR a inclus acest gen de eveniment ca element foarte important în procesul de construire a reputației meseriilor din industria înfrumusețării deoarece un campionat este cel mai bun canal de promovare, de socializare și de formare profesională continuă al unui profesionist.„, Iulian Motoc, președinte AMTC.

PADIR oferă membrilor săi resurse valoroase, sprijin și co­nexiuni pentru a ajuta la dezvoltarea afacerilor, la creșterea performanțelor profesionale dar și acces facil la educație, promovează cultura antreprenorială și egalitatea de șanse între femei și bărbați, promovează și apără drepturile și in­teresele membrilor săi și îi informează despre legislația și reglementările industriei.”

PADIR a susținut Campionatul Național de Masaj și World Massage Super Cup 2022 cu ajutorul Epilleve România, Diversey și Eberlin Biocosmetics.