Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

10 Make-up Fest, ediția aniversară

La sfârșitul lunii octombrie, pasionații de machiaj, profesioniști și amatori, au avut ocazia să se reunească la hotelul Pullman din capitală, pentru a celebra ediția cu numărul zece a evenimentului dedicat integral machiajului, MAKE-UP FEST, organizat de Dana Matei (Salus Media). Pe parcursul celor două zile, în cadrul evenimentului, au fost organizate activități ce au satisfăcut întreaga paleta de interes a participanților: de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul-fantezie.
Cu acestă ocazie, make-up artiști români, au împărtășit din propria lor experiență profesională pe scenă sau în cadrul masterclass-urilor, tuturor celor care si-au manifestat interesul de a evolua în carieră printr-o perfecționare continua care tinde spre excelență. Nici competițiile nu au fost mai prejos, iar ideile au fost unele inovative și foarte bine primite de audiență: un concurs de machiaj prostetic „Creatures of the Univers” cu tema Out of this World și „Makeup Talent Contest” cu tema Editorial makeup look. Juriul celor două competiții a fost unul de excepție, fiind alcătuit din personalități de renume din make up și nu numai.

Ne-am bucurat să revedem în plină acțiune, reprezentanți ai artei machiajului, atât profesionisti de renume național și internațional cât și furnizori de echipamente și materiale specifice, membri PADIR: Mirela Vescan, Irina Postica, Amalia Avram, Laura Perian, Crina Alecu (Complete Beauty), KB Arena, Mariana Grindei.

Podiumul celor doua concursuri au fost ocupate de:

Creatures of the Univers”, Out of this World  
Locul 1 –        Bianca Perja
Locul 2 –        Ciprian Mitran
Locul 3 –        Oana Palade

Makeup Talent Contest”, Editorial makeup look      
Locul 1 –        Teodora Păpureanu
Locul 2 –        Vlad Bibire
Locul 3 –        Ciprian Mitran

Așadar, Make-up Fest 2022, a fost despre competiții, expoziție de make-up cu vânzare, produse de machiaj, instrumente, noutăți, networking,  tinere talente, vise și aspirații, excelență în educație, masterclasses, workshopuri și demonstrații,  tendințe și culoare. Multă culoare!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*