Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

I AM BARBER: depășește-ți limitele abilității și creativității

În data de 28 octombrie, va avea loc la București, la club The One, I AM BARBER, un show extraordinar pentru profesioniștii pasionații de barberingul național și internațional. Pe scena evenimentului, vor fi prezentați de către Cosmina Păsărin artiști de renume precum Josh Lamonaca, Emi Balogh, Ciprian Golan, Ciprian Ungureanu, Bosnea Valentin, Andi Cioabla, Roșu Victor, Liviu Manolache, Violeta Vyo, Kani, Barber Ghita, Lorena Cipriana, Miky Stelniceanu, Bogdan Cernat. Toți acești artiști vor performa pe scenă pentru a inspira și a propulsa cariera profesioniștilor din public către culmile succesului.

Excelența în educație și formare profesională este unul dintre obiectivele principale ale PADIR – Patronatului Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România iar pentru ca profesioniștii din acestă industrie să atingă potențialul maxim și să profeseze la cele mai înalte standarde, este nevoie de creearea unei culturi care sa promoveze această excelență.

„Frizeria modernă este una dintre cele mai tinere ramuri ale industriei înfrumusețării în România și totuși ea s-a integrat și a recuparat rapid, iar acum este recunoscută ca fiind una dintre cele mai dinamice și efervescente ramuri. Interesul profesionistilor de a participa la astfel de evenimente este un indicator clar că barberii din tara noastră își doresc evoluție, performanță de calitate și progres. Salutăm inițiativa organizatorilor și le urăm succes tuturor profesionistilor care își doresc depășirea limitelor abilitățiilor și creativității.”, a declarat Corina Munteanu, președinte fondator PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România.

Organizatorul, Ciprian Golan, a obișnuit deja publicul cu evenimente unice și surprinzătoare iar pentru a confirma tradiția, la această ediție, pentru un moment special, l-a invitat pe Puya.

„Deja a devenit cunoscut faptul că, atât pentru a avea o carieră de succes dar și pentru a te menține în top este foarte importantă participarea la astfel de evenimente, fie că ești un stilist la început de drum, un veteran sau o companie pregătită să-și ducă afacerea la următorul nivel. I AM BARBER este conceput pentru a oferi ajutor, pentru a ghida, pentru a inspira, a susține și a conecta profesioniștii. Alături de PADIR, sau mai bine zis prin intermediul PADIR, unim industria înfrumusețării.”, a declarant Ciprian Golan organizatorul I AM BARBER.

Show-ul se va încheia cu o petrecere care va celebra atât evenimentul dar și împlinirea a 7 ani de GOLAN pe piața de barbering din Romania.

I AM BARBER este organizat de Casa Golan Events & More și susținut de BarberStore România, MERO, PADIR, ROVRA, Reservio și Dissproof.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*