Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Conferința PMU Est-Europeană 2023: O Reușită Remarcabilă și Distincții pentru PADIR

În perioada 4-6 noiembrie, a avut loc cea de-a șasea ediție a Conferinței PMU Est-Europene, un eveniment internațional dedicat profesioniștilor și începătorilor în domeniul dermopigmentării. Organizat în frumoasa sală de bal Terra a Hotelului Ramada din București, acest eveniment a adus în prim-plan cele mai noi tehnici și tehnologii din domeniul micropigmentării.

În cadrul acestei conferințe, PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România a fost onorată să primească două distincții remarcabile. Prima dintre ele a fost acordată doamnei Corina Munteanu, președintele PADIR, care a fost unul dintre speakerii conferinței, contribuind cu expertiza sa. A doua distincție a fost pentru PADIR în calitate de partener al evenimentului, recunoscând astfel contribuția la succesul acestei conferințe de prestigiu.

Conferința PMU Est-Europeană a fost organizată de Teodora Natalia Draghici, care a demonstrat abilități și pasiune impresionante pentru a face din această ediție un adevărat succes. Evenimentul a fost axat pe cele mai inovative metode din domeniul dermopigmentării, cu accent pe principiile de hiperealism, naturalitate și design.

„Sunt încântată de succesul acestei ediții a Conferinței PMU Est-Europene. A fost un privilegiu să găzduiesc acest eveniment și să aduc împreună specialiști de top din industrie. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să promovăm excelența în dermopigmentare.”, Teodora Natalia Draghici, organizatoare eveniment.

Cu prezentări și demonstrații live, participanții au avut oportunitatea unică de a învăța cele mai bune și noi tehnici de dermopigmentare, inclusiv micropigmentarea sprâncenelor, îndepărtarea tatuajelor cu sau fără laser, micropigmentarea buzelor, pigmentologia, micropigmentarea medicală, teoria acelor și aspecte de marketing.

„A fi parte din această conferință a fost o onoare și o oportunitate de a împărtăși cunoștințele noastre în domeniul beauty. Acest eveniment a fost o experiență incredibilă și suntem mândri să fim recunoscuți pentru contribuția noastră.”, Corina Munteanu, Președinte PADIR.

De asemenea, participanții au putut bucura de o seară specială la Gala Dinner, desfășurată pe 6 noiembrie 2023, care a inclus o decernare de premii pentru participanții la campionat, un program artistic extraordinar și o tombolă cu premii oferite de sponsorii evenimentului, printre care se numără A&I Schendel, TND Group, Queen Brows, Toni Belfatto, Beauty One, Eberlin, ArtLine, Andreea Burlacu și mulți alții.

Aceste trei zile de conferință au fost dedicate tuturor celor interesați să-și îmbunătățească abilitățile în dermopigmentare și să rămână la curent cu cele mai recente tendințe din acest domeniu. Atât profesioniștii cât și începătorii au avut ocazia de a se conecta și de a învăța de la cei mai buni specialiști din industrie. Așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție a Conferinței PMU Est-Europene.