Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Elly Surcel, dermopigmentist de succes din Gorj, își consolidează poziția internațională la Congresul WORLDS România

Elly Surcel, o figură remarcabilă în domeniul dermopigmentării, a adăugat un nou succes în cariera sa impresionantă prin participarea la Congresul WORLDS România. Evenimentul a reunit sute de profesioniști din întreaga lume, Elly Surcel fiind prezentă în calitate de speaker și jurat.
În cadrul competiției de dermopigmentare a sprâncenelor, Elly Surcel a jurizat semifinalele, evaluând lucrările dermopigmentiștilor participanți. Câștigătoarea acestei competiții va avansa în finala Campionatului Mondial, care va avea loc în Cipru.
Elly Surcel și-a prezentat și propria tehnică de micropigmentare a sprâncenelor, denumită „Extreme Ombre”. Această tehnică inovatoare se remarcă prin timpul redus de execuție, de aproximativ 30-40 de minute, comparativ cu alte tehnici similare care durează în jur de o oră și jumătate.
Pe rețelele sociale, Elly Surcel a postat o fotografie cu trofeul primit la eveniment, primind mii de aprecieri și comentarii de felicitare din partea admiratorilor și colegilor de breaslă.
Cu o experiență de peste 21 de ani în industria înfrumusețării și 17 ani de antreprenoriat, Elly Surcel este o adevărată pionieră în domeniul său. În prezent, ea deține și funcția de președinte al PADIR Sucursala Gorj (Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din Romania), contribuind activ la diverse actiuni pe care organizatia le are: propuneri de modificari legislative, campanii cu caracter social-umanitar, proiecte pentru dezvoltarea industriei infrumusetarii, conferinte etc.