Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

PADIR premiat de ANAA la Shining Stars Recognition GALA


La data de 29 noiembrie, Asociația Națională a Antreprenorilor a marcat cu fast 10 ani de activitate printr-un eveniment deosebit –
Shining Stars Recognition Gala, desfășurată la Intercontinental Athenee Palace Bucharest Hotel. În cadrul acestei seri festive, Cristina Chiriac, președinte ANAA, a recunoscut meritul membrilor implicați în promovarea antreprenoriatului și dezvoltarea programelor asociației prin acordarea de distincții de recunoaștere. Evenimentul a oferit oportunitatea de networking pentru antreprenori, investitori și reprezentanți ai corporațiilor și ONG-urilor, consolidând astfel legăturile din cadrul comunității.

Fondată acum un deceniu, ANAA a devenit o voce puternică în promovarea antreprenoriatului românesc, atât la nivel național, cât și internațional. Astăzi, organizația derulează programe cu impact semnificativ în societate, cu accent pe sprijinirea femeilor antreprenor aflate la început de drum. Proiectul Wingate, cel mai amplu derulat de asociație, furnizează membrilor o platformă de cursuri gratuite esențiale pentru antreprenori, contribuind la formarea unei comunități solide și la oferirea unei experiențe remarcabile.

Gala, prezentată cu eleganță de Alexandru Agarici, a debutat cu un discurs susținut de Cristina Chiriac, fondatoarea și președinta ANAA, care a prezentat succint realizările asociației. Ulterior, personalități notabile au urcat pe scenă pentru a acorda distincții celor care au contribuit la dezvoltarea mediului de afaceri și a programelor inițiate de ANAA și CONAF.

Printre distincții, Corina Munteanu, președintele PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, a fost onorată cu „Premiul pentru Excelență în Dezvoltarea Mediului de Beauty”. Cu o experiență remarcabilă de peste 23 de ani în antreprenoriat, dintre care 14 în industria înfrumusețării, Corina Munteanu se evidențiază ca lider dedicat dezvoltării sociale și umanitare. Membra activă a ANAA, a inițiat și coordonat proiecte cu impact real, precum „Strategii de înfrumusețare” și „Vreau să fiu Profesionist!”, proiecte cu o tradiție de peste zece ani.

Fondat în 2020, PADIR continuă să fie un motor al promovării și inovării în industria înfrumusețării, schimbând paradigma colaborării antreprenoriale pentru a stimula dezvoltarea sectorului. Acțiunile derulate demonstrează angajamentul ferm al organizației pentru evoluție și excelență în industria înfrumusețării.

În lumina aniversării a zece ani de activitate dedicată promovării antreprenoriatului, Gala Shining Stars Recognition a reprezentat un moment de glorie pentru Asociația Națională a Antreprenorilor. Prin distincțiile acordate și prin prezența unor personalități marcante, evenimentul a subliniat nu doar contribuțiile semnificative la evoluția mediului de afaceri, ci și solidaritatea din cadrul comunității antreprenoriale.

Sponsorii evenimentului au fost: Beauty One, Poem Chocolat, DEM Media, Lile des Fleurs, Luna Cleaning, International Holding, Edenred, Argo Security, Aldesta, Sowiens.