Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Industria beauty se reuneste la Cosmobeauty 2021, 8 – 10 Octombrie

Timp de 12 ani#Cosmobeauty EXPO – Expozitie profesionala dedicata produselor de infrumusetare si ingrijire – te-a obisnuit cu sute de produse beauty, cu zeci de beauty experti si mii de vizitatori din domeniul infrumusetarii din Romania si din strainatate.

P.A.D.I.R. , in calitate de partener strategic al evenimentului te invita sa participi si tu alaturi de cei care au cel mai important cuvant de spus in industria beauty. Te asteptam cu un adevarat program-maraton de prezentari de produse si trenduri beauty, masterclasses, workshop-uri, concursuri profesionale de machiaj, coafura si nail design, dar si cu premii pe masura talentului tau.

Pentru profesionistii din Romania,Cosmobeauty inseamna si recunoasterea nivelului de Excelenta si Reputatie in domeniul Infrumusetarii prin premiile oferite la Gala Cosmobeauty, pentru 24 de categorii unde sunt peste 100 de nominalizati pe care ii poti vota online pana pe 1 octombrie, premierea urmand sa aiba loc pe 9 octombrie, la Cosmobeauty Expo.

PADIR promovează şi apără drepturilor şi intereselor economice, sociale, financiare, juridice şi culturale ale antreprenorilor care activează în industria înfrumusețării, în relaţiile acestora cu autorităţile publice centrale şi locale, remodelare corporală, SPA-uri, etc.) cu sindicatele sau cu alte organizaţii non-guvernamentale care au responsabilităţi delegate sau asumate în oricare din domeniile de interes pentru membrii Patronatului, precum şi în relaţiile cu alte organe şi organism din ţară şi din străinătate;

Info +40 724 509 345, office@rougemedia.ro

www.cosmobeauty.ro, Facebook si Instagram @Cosmobeauty.romania

#cosmobeautyexpo #galacosmobeauty#beautyexpo

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*