Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Cosmobeauty EXPO 2022

✅ 12 ani de expoziții specializate. Sute de branduri profesionale de cosmetică, make-up, haircare&hairstyling, nails, accesorii si aparatură pentru Industria Beauty. Mii de vizitatori.  Acesta este COSMOBEAUTY EXPO – un macro-eveniment susținut de PADIR.

Ce au în comun Tanya Povenscaia TP Nails, Medical Estetic Line, Bărbosul Prietenos, Yas Beauty, Dalton Cosmetics, AHA Beautym Brillbird, Mero, Extetica Technology, Nastelle, InLei, Pearl Nails, Juliette Armand, Li Nails, Regivero, Royx, Finaderm, Techir, Nika, 3D Skin, Mero, Gifaz, Farmasi, Salerm cosmetics, Barber Tools, Pure Stem, Hubislab, Cece of Sweeden, Yni, Beauty Point, Hofigal, Vetro Design, Techir, NC Nails și mulți alți expozanți? Vor fi prezenți Cosmobeauty EXPO 2022, în perioada 27-29 mai, Sala Polivalentă București, evenimentul la care se conectează toată industria de profesioniști beauty de 12 ani.

Cu toții știm că experiența directă contează cel mai mult atunci când este vorba de testat cele mai bune produse de cosmetică, make-up, nails, hair, anti-aging și de remodelare corporală sau de discuții directe cu reprezentanții firmelor expozante!

Vino pe 27-29 mai 2022, la Sala Polivalentă din București pentru a te conecta direct cu operatorii și cu experții din sectorul beauty.

Urmărește-ne în social media pentru a fi la curent cu noutățile despre eveniment. Suntem prezenți pe Facebook, Instagram, LinkedIn 

Gala Premiilor Industriei Beauty – Cosmobeauty. Cele mai mari nume ale Industriei Beauty din România urcă din nou pe scenă!

Premiile Cosmobeauty nu seamănă cu niciunul dintre Premiile de acordate în mod standard în vreo altă industrie.

De ce? Pentru că Premiile Cosmobeauty presupun o competiție faimoasă, națională care are loc anual în cadrul Cosmobeauty. Prin vot unic online voi sunteți cei care recunoașteți meritele celor mai buni din industria noastră, a celor mai bune produse, celor mai bune școli, a celor mai moderne tehnologii estetice și a tuturor oamenilor care ne inspiră în ceea ce facem ș.a.

Cum să te înscrii în Competiție ?

Premiile Cosmobeauty sunt deschise tuturor firmelor expozante la Cosmobeauty Expo cât și tuturor participanților la Professional Beauty Influencer Awards 2022 și Brand Ambassadorilor și trainerilor care sunt prezenți pe scena Cosmobeauty 2022. Procedura presupune fie să fiți nominalizați de cineva, fie să vă autonominalizați.

Înscrierea este gratuită.

Intrați pe linkul de pe site-ul Cosmobeauty – https://www.cosmobeauty.ro/expo/vot.html, la categoria la care vreți să candidați.

După ce ați finalizat procesul, faceți click pentru a vă înregistra. După ce ați depus candidatura preluați linkul cu categoria la care v-ați înregistrat și postați-l în pagina și comunitatea proprie pentru a primi cât mai multe voturi.

Candidații/Brandurile cu cele mai multe voturi la nivel național vor fi declarați Câștigatori!

Nu uita să dai @cosmobeauty.romania și

#cosmobeautyEXPO #GalaCosmobeauty

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*