Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

PADIR a premiat excelența în cadrul galei BEAUTY ONE EXPERT 2021

În perioada 3-5 octombrie, compania Beauty One, membru PADIR, a celebrat experții din industria înfrumusețării în cadrul evenimentului ”GALA BEAUTY ONE EXPERT 2021 – Beauty One te vrea expert în frumusețe!”, organizat în Poiana Brasov, la Hotel Piatra Mare.  Aflat la cea de a doua ediție, evenimentul a fost prilej de celebrare atât a excelenței și performanței în industria înfrumusețării cât și a celor 15 ani de activitate ai companiei.

Mai mult un congres al industriei înfrumusețării decât o gală, în cele 3 zile dedicate evenimentului organizatorii au reușit să îmbine în perfectă armonie, educația de calitate cu networking-ul, oferind invitaților acces la informații importante, tips & tricks despre profit, marketing și branding dar și concursuri, premii și tombole, totul culminând cu un show incendiar susținut de Adrian Enache, Diana Enache și Rares de la Alb Negru.

”În cadrul galei Beauty One premiem excelența în estetică și experții în frumusețe. A devenit o tradiție să premiem trainerii în domeniul cosmeticii, iar la ediția din 2021, Claudia Augustin, Roxana Feder, Catalina Moldoveanu, Laura Lazăr, Iulia Perdivara, Ilaria Vodă, Loredana Mateiciuc și Oana Ciobanu au primit titlul de Best Trainer Beauty One. Pe lângă faptul că Beauty One este furnizor de echipamente și produse cosmetice, avem în portofoliul nostru și o gamă foarte largă de produse destinate îngrijirii și colorării părului. La această categorie, câștigătorii acestei ediții au fost: Liuba Trofaniuc, Eleonora Jemenean, Marian Capet, Geta Marin, David Katona, Alexandra Boitor, Sorin Similea, Daniel Stanciu și Gina Aron. Brandul ELGON a primit titlul de cel mai bun partener Beauty One.  A doua parte a galei a fost dedicată partenerilor, saloane de înfrumusețare și SPA-uri, cărora am vrut să le mulțumim pentru fidelitate, devotament și profesionalism. Un premiu special, pentru întreaga colaborare  a fost acordat doamnei dr. Manuela Răvescu, președinte al Comisiei de Specialitate Cosmetică din cadrul PADIR.”- Alice Galani, copropietar Beauty One.

Gala de decernare a premiilor a fost deschisă de doamna Corina Munteanu, președinte PADIR care, profitând de ocazie, a pregătit o surpriză organizatorilor oferind în numele organizației distincții și diplome de excelență pentru contribuția adusă dezvoltării și promovării industriei înfrumusețării din România.

”În familia Beauty One am întâlnit oameni valoroși a căror contribuție a adus incontestabil plus valoare industriei înfrumusețării. Astfel de evenimente ridică standardele de calitate în domeniul nostru și stimulează dorința de evoluție, de dezvoltare și de perfecționare a serviciilor prestate în unitățile de înfrumusețare. Felicitări Beauty One. Felicitari tuturor participanților și nu în ultimul rând felicitări premiaților!”Corina Munteanu, președinte PADIR.

Un eveniment excepțional, foarte apreciat de invitați, organizat impecabil până la cel mai mic detaliu. Experiența celor 15 ani de activitate, plini de provocări și reușite, poziționează Beauty One în topul furnizorilor de echipamente și produse profesionale dedicate industriei înfrumusețării.

La mulți ani, Beauty One!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*