Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Masterpiece Conference, o operă de artă!

Pe 24 și 25 februarie, în București, experți naționali și internaționali din domeniul dermopigmentării au susținut demonstrații de tip look & learn, cu cele mai noi si inovative tehnici de micropigmentare, prezentări și tips & tricks pentru profesioniști, astfel încât aceștia să poată oferi clienților cele mai adecvate experiențe, să își prezinte cât mai atractiv serviciile promovându-se la nivel profesional și construindu-și un brand sustenabil.

Temele abordate au fost foarte diverse de la cele de ordin tehnic (Pigmentologie: organic VS anorganic, Powder Brows Technique, DNA Technique, Hairstrokes, Eyeshadow, Blush Lips, corecții tatuaje, îndepărtare tatuaje și plasma pen) până la cele de ordin general (marketing & social media, sales strategies, fotografie & editare). Toate acestea au fost prezentate de artiști și profesioniști renumiți: Elena Copăceanu – organizator al evenimentului, Ana Maria Mărgineanu, Ioana Predoiu, Cristina Delcaru, Dr. Alexandru Karkhi, Cornelia Copăceanu, Veronika Petras, Verica Blasko, Florina Istrate, Alina Delcaru, Diana Bîlici, Crina Popescu, Anna Spiewak. Unul dintre discursuri a fost susținut de Corina Munteanu, președinte PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, care a îndemnat profesioniștii să se implice activ în demersurile organizației participând la programele derulate de aceasta: Vreau să fiu profesionist, SpeakUp sau Centru de Excelență în Consilierea Vocațională:

Suntem încântați de această primă ediție Masterpiece Conference, deoarece a îmbogățit calendarul evenimentelor care promovează excelența în industria înfrumusețării. Este grozav să vedem că de la an la an acest gen de evenimente devin tot mai populare printre profesioniști și cu această ocazie doresc să îi felicit pentru prezența lor în număr atât de mare. Prin participare au demonstrat că își doresc nu numai o evoluție proprie pe plan profesional dar și standarde înalte pentru industrie, inovând în permanență serviciile oferite clienților și promovând o cultură a excelenței în domeniu. Transmit cele mai sincere felicitări organizatorilor și le mulțumesc pentru angajamentul exemplar față de acest domeniu, iar în calitate de semnatari ai PACT FOR SKILLS, program inițiat de Comisia Europeană, am oferit Elenei Copăceanu, un certificat de apreciere, pentru rezultatele excepționale în formarea viitoarelor generații de profesioniști în dermopigmentare.”

Evenimentul a fost organizat la Intercontinental Athenee Palace și a reunit peste 200 de profesioniști, speakeri, furnizori de echipamente și materiale specifice industriei și specialiști în domenii conexe.

Mi-am dorit ca acestă primă ediție să seteze Masterpiece Conference ca evenimentul de referință din România pentru dermopigmentiști. Astfel, am avut o suită de prezentări și de sesiuni demonstrative, multe surprize, momente de networking de calitate si de entertainment, business lunch, coffee breaks, decoruri elegante de vis, know-how național și internațional, expoziție amenajată la intrarea în sala de conferință unde profesioniștii au descoperit produse inovative, sesiuni de întrebări și răspunsuri interactive, dezbateri live și o petrecere tematică la final. Am creat scenariul perfect pentru a oferi participanților imboldul de a-și dezvolta competențele profesionale dar și de a-și crea propriul brand astfel încât afacerea lor să fie în ascensiune spre success. Au avut ocazia de a interacționa cu experții preferați, au întâlnit multe surse de inspirație, au câstigat încredere în sine și energie bună. Practic, au investit în visul lor! Pe lângă cele enumerate, participanții au primit și o diploma care să ateste prezența lor la eveniment, goodie bag-uri pline de cadouri iar cei mai norocoși au câștigat la tombolă premii în valoare de zeci de mii de euro.” – ne-a declarat Elena Copăceanu, fondator al Academiei Elena Copăceanu și a brandului E-Concept, organizator Masterpiece Conference.

La finalul conferinței, toți participanții au celebrat reușita evenimentului, la Gala Party organizată la club OXYA, respectând dresscode-ul all red.